Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Over Wiggers Mediation

Als er sprake is van een conflict of een dreigend conflict dan is mediation een goede keuze. ​De mediator is opgeleid om als neutrale deskundige het proces zo te sturen dat de betrokken partijen, beiden de wil hebben om tot een oplossing te komen, er samen uitkomen. Er zijn dan geen verliezers.
In een conflict met een gang naar de rechter kenmerkt zich door vaak hoge kosten van de procedure en de rechtsbijstand enerzijds en door de kans om te verliezen.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Over ons

Nico K.J. Wiggers

MfN-registermediator sinds april 2001.

Ik ben geboren in 1955 in Arnhem, gehuwd in 1983 en heb 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Mijn opleiding tot Allround Mediator heb ik gevolgd bij The Lime Tree te Bilthoven.

Daarna heb ik aanvullende cursussen gedaan. Nu gecertificeerd voor overheidszaken, familiezaken en interculturele bemiddeling. Sinds augustus 2010 voer ik het predicaat Autisme Vriendelijk.

In november 2015 heb ik de Opleiding Bijzondere Curator in Jeugdzaken aan de Universiteit Leiden afgerond.

Meer informatie

In geval van echtscheiding, waarbij kinderen betrokken zijn, dient onze zorg in het bijzonder uit te gaan naar het welzijn van de kinderen. Dat brengt met zich mee dat ik kinderen persoonlijk wil spreken over hun wensen en gedachten rond het nieuw te zoeken evenwicht in de relatie met de ouders.

Ik ben als MfN-registermediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. En omdat ik geaccrediteerd ben voor familiemediation is het mogelijk om voor deze mediations gefinancierde rechtshulp aan te vragen en te verkrijgen.
De Rechtbank, het Hof en het Juridisch Loket verwijzen naar mij. Daarnaast ben ik mediator in strafzaken. Slachtoffers en daders kunnen mij inschakelen.

Handig om te weten

De regels van de Mediatorsfederatie Nederland zijn leidend. Daarom is de MfN-klachtenregeling van toepassing. Deze regels vindt op ww.mfnregister.nl.
Mijn aansprakelijkheid wordt begrensd door de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Ik ben tevens directeur van de Stichting Mediation en Overheid en directeur van de Stichting BeroepsOrganisatie Onafhankelijke Mediators, alsmede initiatiefnemer en directeur van de Arnhemse mediators associatie.
Als directeur/bestuurder van de Stichting De Stichting Hét scheidingsloket www.stichtinghetscheidingsloket.nl zet ik mij in om conflictueuze scheidingen te voorkomen. Jaarlijks komen naar schatting 3.500 kinderen als gevolg van de scheiding van hun ouders ernstig in de knel. Verder ben ik directeur/bestuurder van de Stichting BeroepsOrganisatie Onafhankelijke Mediators. www.stboom.nl

Verder ben ik lid van de

  • Nederlandse Mediators Vereniging;
  • Mediatorsvereniging Zuid Nederland;
  • Nederlandse Juristenvereniging;
  • De scheidingsmanager;

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media