Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Maak kennis met Wiggers Mediation

Werkt of woont u in of nabij Oude IJsselstreek en bent u daar helaas betrokken bij een arbeidsconflict of een echtscheiding? Dan valt het nut van het inzetten van een mediator niet te onderschatten. Met een geslaagde mediation (bemiddeling) wordt een gerechtelijke procedure namelijk voorkomen. Dit is een veel vreedzamere wijze om een conflict op te lossen dan voor de rechter.

Wiggers Mediation zorgt er via echtscheiding mediation voor dat de belangen van elke belanghebbende, met name als er kinderen bij betrokken zijn, gehoord en behartigd worden. Ook als mediator bij een arbeidsconflict staan wij bekend om onze constructieve werkwijze. Lees verder om te weten wat wij voor u in of nabij Oude IJsselstreek kunnen betekenen.

Kies voor mediation in plaats van advocaten

Het is uiterst vervelend wanneer u terechtkomt in een complex conflict, zoals een echtscheiding of een arbeidsconflict. Zeker als u met de andere betrokken partij(en) er niet uit blijkt te komen. Uiteindelijk moet er toch een oplossing gevonden worden. Dit kan op verschillende manieren. Misschien is een gerechtelijke procedure waar u dan als eerst aan denkt. Maar let op: het inschakelen van advocaten en een rechter zorgt er meestal voor dat een conflict verhardt. Advocaten zoeken namelijk de uitersten binnen een conflict op en doen alles om het geschil te winnend af te sluiten. Maar waar een winnaar is, zijn er ook altijd verliezers. De onderlinge relaties verslechteren daardoor nog verder. Het belangrijkste verschil met mediation is daarmee gelijk genoemd.

Mediation is namelijk juist gericht op het vinden van een oplossing en een compromis. Na uitvoerige gesprekken met alle betrokkenen, moeten zij zelf voor deze oplossing kunnen kiezen. De uiteindelijke oplossing is dus acceptabel voor iedereen. Er zijn dan geen verliezers! Het zoeken van een compromis via Wiggers Mediation is niet alleen gunstig voor de toekomstige onderlinge banden, maar ook financieel scheelt het aanzienlijk. Een gerechtelijke procedure is duurder dan mediation, zeker als u uw zaak verliest. Dus mocht u in of nabij Oude IJsselstreek een conflict hebben, maak dan gebruik van de expertise van Wiggers Mediation.

Mediation bij echtscheidingen

Wiggers Mediation staat bekend om een constructieve en tactvolle werkwijze, waarmee wij het scheiden van een echtpaar fatsoenlijk laten verlopen. Het proces bij een echtscheiding kent vier fasen. In de eerste fase kiest u voor elkaar, waarna in fase 2 helaas het huwelijk niet meer zoals gewenst blijkt te werken. Het heftige besluit om te gaan scheiden wordt genomen.

Als het te gecompliceerd blijkt om regelingen te treffen (zowel met eventuele kinderen als met goederen/bezittingen), dan is dat het moment waarop de expertise van Wiggers Mediation van pas komt. Daarmee is het belangrijk fase 2 als afgesloten te zien, zodat fase 3 kan beginnen: het sluiten van compromissen en het maken van afspraken. Uiteindelijk moet dit leiden tot fase 4.

Mediator Oude IJsselstreek

Deze fase kenmerkt zich door nieuwe verhoudingen en verantwoordelijkheden, die worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Tenslotte wordt in de nazorgfase toegezien op een correcte naleving van deze overeenkomst.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Wiggers Mediation: expert in arbeidsconflicten

Een arbeidsconflict wordt meestal veroorzaakt door miscommunicatie, maar ook zaken als tijdsdruk, stress of een gebrek aan waardering kunnen zorgen voor conflicten tussen werkgever en werknemer. Wiggers Mediation lost, met constructieve en welwillende hulp van de betrokkenen, het conflict op. Hierna is samenwerking vaak weer mogelijk. Indien zo’n oplossing onmogelijk blijkt, dan wordt er gezocht naar afspraken en compromissen tussen beide partijen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle juridische en financiële aspecten. Alle afspraken zullen vervolgens worden vastgelegd in een rechtvaardige beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Wenst u in (of in de buurt van) Oude IJsselstreek tussenkomst van een mediator om een arbeidsconflict op een vreedzame wijze op te lossen? Of bent u helaas bij een echtscheiding betrokken, die dusdanig complex is dat professionele bemiddeling gewenst is? Neem dan contact op met Wiggers Mediation. Bel 06-53384983 of stuur een e-mail naar info@wiggersmediation.nl. Wist u dat het eerste kennismakingsgesprek bij Wiggers Mediation altijd vrijblijvend is? Bovendien hoeft u niet langer dan nodig te wachten op het begin van de mediation. De kennismaking met Wiggers Mediation kan immers desgewenst al binnen een paar dagen bij u in Oude IJsselstreek plaatsvinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media