Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation staat voor u klaar in Zaltbommel

Wenst u in Zaltbommel de hulp van een professionele mediator tijdens een echtscheiding, arbeidsconflict of zakelijk conflict? Benader dan Wiggers Mediation. Wij zijn al jarenlang dé expert op het gebied van mediation bij arbeidsconflicten, echtscheidingen, overheidsconflicten, relatieconflicten en zakelijke conflicten. Wij bieden een snelle procedure waarbij voor beide partijen een aanvaardbare oplossing wordt gevonden. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak en de prijzen? Neem dan contact op vanuit Zaltbommel en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Waarom u kunt kiezen voor mediation in Zaltbommel

Wanneer er een echtscheiding, arbeidsconflict of overheidsconflict moet worden opgelost, wordt er steeds vaker gekozen voor mediation. Wanneer men de gang naar de rechter neemt, krijgt men vaak te maken met de hoge kosten van de procedure en de rechtsbijstand. Daarnaast is er de mogelijkheid dat u de zaak verliest. In veel gevallen is mediation daarom een verstandige keuze. Bij mediation wordt er met de hulp van een mediator een oplossing gezocht waar beide partijen mee akkoord gaan. Er zullen dan ook geen verliezers zijn na een geslaagde mediation.

Onze werkwijze bij een mediation

Het volledige mediationproces heeft drie verschillende fasen: het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Bij het kennismakingsgesprek komt u alles te weten over het volledige proces en de prijzen. Eventueel direct aansluitend op het kennismakingsgesprek zal de mediation plaatsvinden.

Tijdens de mediation zal de bekwame mediator verschillende vragen stellen beide partijen. Hij zal de partijen ook stimuleren om zelf een oplossing te vinden. Er wordt van beide partijen dan ook verwacht dat zij constructief meedenken. Het mediationgesprek wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. Ten slotte zal er nog nazorg plaatsvinden. Tijdens de nazorg wordt het verloop van procedure besproken met de partijen.

Mediator Zaltbommel

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Profiteer van verschillende voordelen in Zaltbommel

Wilt u in Zaltbommel de hulp van onze deskundige mediator bij een echtscheiding, arbeidsconflict of ander relatieconflict? Dan kunt u direct of binnen enkele dagen al bij ons terecht. Wij hanteren een flexibele planning, waarbij u zowel binnen als buiten de kantooruren af kunt spreken. Wij geven u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer informatie over onze mediation bij een echtscheiding of arbeidsconflict.

Bel of mail ons vanuit Zaltbommel

Wenst u in Zaltbommel meer informatie over mediation bij een arbeidsconflict of echtscheiding? Of wilt u direct een afspraak maken? Benader ons dan via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. U bent in Zaltbommel in goede handen bij onze mediator.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media