Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Mediation nodig in Winterwijk? Wiggers Mediation helpt!

Heeft u in Winterswijk te maken met een conflict en komt u er zelf niet uit? Kies dan voor de diensten van Wiggers Mediation. Onder deskundige begeleiding van een mediator proberen wij met u en de andere partij tot een oplossing te komen. De kosten zijn bij ons een stuk lager dan bij juridische procedures. Wij staan paraat bij een echtscheiding, relatieconflict, zakelijk conflict, arbeidsconflict en familiezaken. Wenst u meer informatie over mediation, zoals de kosten? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met onze mediator nabij Winterswijk.

Los het conflict op met behulp van mediation

Wist u dat wij een conflict of dreigend conflict in Winterswijk op een snelle en efficiënte wijze oplossen? Tijdens een mediationgesprek stimuleren we beiden partijen om tot een aanvaardbare oplossing te komen. Een dure advocaat inschakelen is niet meer nodig, u kunt via deze weg uw conflict oplossen zonder ruzie. Via een rechter bestaat de kans om te verliezen. Bij onze mediator helpen wij u en de partij aan een reële oplossing zonder verliezers.

De werkwijze van onze mediator nabij Winterswijk

Mediation verloopt bij ons via een snelle procedure van drie fasen. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek (de eerste fase) vertellen wij u meer over het mediationproces en de kosten. Alles wat wordt besproken is geheel vertrouwelijk.

We sluiten de mediation af met een vaststellingsovereenkomst. In de laatste fase (nazorgfase) evalueren we met beide partijen het verloop van de mediation. Tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst kunnen de partijen om bijstand vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Mediator Winterswijk

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Alle voordelen van onze dienstverlening

Als ervaren mediator staan wij voor u paraat tijdens een echtscheiding of arbeidsconflict. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten. U kunt vaak direct of binnen een paar dagen al terecht. Een groot voordeel is dat het kennismakingsgesprek van 30 minuten altijd gratis is. Daarnaast bieden wij mediation tegen een scherpe prijs op basis van uurtarief of op basis van een vast bedrag. Vanwege onze flexibele planning is het mogelijk om zowel binnen als buiten de kantooruren af te spreken. Wacht niet langer en schakel ons vandaag nog in om uw echt echtscheiding of arbeidsconflict in Winterswijk op te lossen.

Interesse? Bel of mail direct vanuit Winterswijk

Mag onze mediator nabij Winterswijk u voorzien van hulp bij een echtscheiding of arbeidsconflict? Of heeft u hulp nodig bij familiezaken of zakelijke conflicten? Neem contact op via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Kies voor mediation bij een echtscheiding, arbeidsconflict of relatieconflict in Winterswijk.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media