Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation, uw mediator in Wijchen

Wilt u in Wijchen een mediator inschakelen voor een arbeidsconflict, scheiding of zakelijk conflict? Schakel Wiggers Mediation in. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle en goede oplossing voor uw situatie. Benader ons direct voor een gratis kennismakingsgesprek of vraag meer informatie aan vanuit Wijchen.

De stap naar mediation vanuit Wijchen

Bent u in Wijchen in een arbeidsconflict terecht gekomen of heeft u te maken met een echtscheiding, waarvoor u denkt een rechter te gaan inzetten? Denkt u dan nog even na, omdat deze procedure en rechtsbijstand u veel gaat kosten. Indien u uw zaak verliest, bent u zelfs nog meer geld kwijt. Wenst u uw conflict op een goede manier op te lossen, waarbij niemand verliest? Kies dan voor echtscheiding mediation of een mediator voor uw arbeidsconflict. Beide partijen worden dan gestimuleerd om gezamenlijk een oplossing voor het conflict te vinden.

Het verloop van de mediation

Onze mediation is onderverdeeld in drie essentiële stappen, te beginnen met het kennismakingsgesprek. Hierbij vertellen wij u meer over onze werkwijze en de kosten. Indien u dit wenst, kunnen we direct starten met de mediation.

De mediator stimuleert beide partijen om een oplossing aan te dragen die voor beiden te aanvaarden is. Deze wordt vervolgens vastgelegd in een overeenkomst. Na de mediation biedt de mediator ook nazorg.

Met beide partijen wordt de mediation besproken. Zo kunnen zij ook ondersteuning aanvragen om de oplossing op een juiste manier uit te voeren. Deze vorm van bijstand is gratis.

Mediator Wijchen

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Ontdek wat wij u te bieden hebben

Wij hebben u in Wijchen veel te bieden omtrent echtscheiding mediation en mediation bij arbeidsconflicten of soortgelijke conflicten. Binnen enkele dagen of vaak zelfs al direct kunt u bij de mediator terecht. Wij hanteren een flexibele planning, waarbij het mogelijk is zowel binnen als buiten kantooruren een afspraak te maken. Wist u dat het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is? Plan vandaag nog uw afspraak bij Wiggers Mediation in vanuit Wijchen en ontdek onze betaalbare begeleiding.

Benader ons vandaag nog vanuit Wijchen

Wenst u direct een mediator in te zetten voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of ander conflict? Of behoeft u meer informatie over onze mediation? Benader ons dan vandaag nog telefonisch via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Onze mediator helpt uw echtscheiding, arbeidsconflict of zakelijk conflict graag in goede banen te leiden in Wijchen.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media