Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Kies voor een deskundige mediator voor in Tiel

Wiggers mediation helpt u bij een relatieconflict in Tiel of bij uw echtscheiding. Ook voor familiezaken, arbeidsconflicten, overheidsconflicten of andere zakelijke conflicten staan wij als mediator voor u klaar. Een conflict met een gang naar de rechter kenmerkt zich vaak door hoge kosten van de procedure en de rechtsbijstand enerzijds en door de kans om te verliezen anderzijds. Gelukkig bieden wij u lage prijzen voor welk conflict dan ook. Maak direct een kennismakingsgesprek voor uw arbeidsconflict of echtscheiding in Tiel.

In deze situaties is mediation ideaal

Heeft u in Tiel te maken met een conflict of een dreigend conflict? Dan biedt onze mediation een uitkomst. Schakel ons bijvoorbeeld in voor uw (echt)scheiding, relatieconflict, familiezaken (bijvoorbeeld geschil over een erfenis), overheidsconflicten, arbeidsconflicten of overige zakelijke conflicten, bijvoorbeeld over huur, aankoop of garantie. Als ervaren mediator zorgen we samen met u en de andere partij voor een oplossing waarbij geen verliezers zijn. Overweegt u een rechter in te schakelen? Dan krijgt vaak te maken met onnodig hoge kosten, zeker wanneer u de zaak ook nog eens verliest. Kortom, kies voor echtscheiding mediation of mediation voor uw arbeidsconflict in Tiel voor een reële oplossing en een betaalbare prijs.

Ontdek de voordelen van een mediator bij Wiggers Mediation

Wenst u in Tiel echtscheiding mediation? Of wenst u hulp van een mediator bij uw arbeidsconflict? Dan kunt u bij ons al direct of binnen enkele dagen beginnen. Een ander voordeel is dat wij vanwege onze flexibele planning ook buiten kantooruren paraat staan.

Wilt u zich eerst rustig oriënteren? Het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Goed om te weten is dat wij begeleiding aanbieden voor een betaalbare prijs. Met de hulp van onze mediator is een dure advocaat voor uw scheiding niet meer nodig.

Mediator Tiel

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Interesse in mediation in Tiel? Bel of mail direct

Wilt u direct een afspraak maken voor mediation voor uw arbeidsconflict in Tiel? Of heeft u een mediator nodig voor uw (echt)scheiding? Of wilt u een een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53384983 of mail ons via info@wiggersmediation.nl. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw echtscheiding mediation of mediation voor uw arbeidsconflict of ander conflict in Tiel.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media