Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Uw specialist in mediation in Rheden

Hulp nodig in Rheden bij een echtscheiding of arbeidsconflict? Mediation bij de mediator van Wiggers Mediation is de oplossing. Als ervaren bemiddelaar zorgen wij samen met u voor een geschikte oplossing voor jullie situatie. Situaties waar wij onder andere voor in te schakelen zijn, zijn familiezaken, overheidsconflicten, echtscheidingen, arbeidsconflicten en zakelijke conflicten. Wilt meer weten over de procedure en onze voordelen? Lees snel verder of maak vanuit Rheden direct een afspraak met onze mediator.

Het voordeel van mediation

Lukt het u en de andere partij niet om het arbeidsconflict of een ander conflict in Rheden zelfstandig op te lossen? Dan is mediation de ideale optie. Als mediator zijn wij gespecialiseerd in het vinden van een reële oplossing voor u en de andere partij, waarbij er geen sprake is van verliezers. Bovendien scheelt het u veel geld vergeleken bij een juridische procedure. Als u een zaak verliest, bent u vaak zelfs nog meer geld kwijt. Voorkom dat het conflict uit de hand loopt en zet een professionele mediator in voor uw echtscheiding in Rheden.

Zo gaat een mediator te werk

Tijdens mediation wordt er gewerkt aan een oplossing waar beide partijen het mee eens zijn. Om welk conflict het ook gaat, wij verwachten dat u en de andere partij vrijwillig meewerken. De gesprekken zijn geheel vertrouwelijk en er wordt gewerkt aan een toekomstgerichte relatie.

Wilt u eerst weten hoe het gehele mediation proces verloopt? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt alle informatie aan bod, waaronder ook de toekomstige kosten. Ook beoordelen wij in dit gesprek of mediation voor u zinvol is. Desgewenst kan direct na de kennismaking de mediation beginnen.

Tijdens de mediation worden alle zaken besproken en wordt getracht tot een aanvaardbare oplossing te komen voor uw echtscheiding of arbeidsconflict in Rheden.

Mediator Rheden

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

De voordelen van Wiggers Mediation

Wilt u geholpen worden door een mediator voor uw echtscheiding, voor uw arbeidsconflict of voor een ander conflict? Bij ons kunt u vrijwel direct of binnen enkele dagen terecht. Ook buiten kantooruren staan wij voor u paraat. Een dure advocaat inschakelen is dan ook niet meer nodig. Wij bieden u een betaalbare begeleiding, zowel via een uurtarief als via vaste prijs en gefinancierde rechtsbijstand. Kortom, wij bieden u een voordelige en snelle aanpak bij mediation.

Neem direct contact op vanuit Rheden

Wilt u dankzij mediation uw echtscheiding in Rheden op een professionele manier afronden? Of wenst u een mediator voor uw arbeidsconflict? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Bel via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Kies voor onze mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of ander conflict in Rheden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media