Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Mediator nodig? Kies voor Wiggers Mediation in Renkum

Heeft u in Renkum behoefte aan een mediator voor een arbeidsconflict of echtscheiding? Maak dan eens een afspraak met Wiggers Mediation. Wij zijn ook in te schakelen voor familiezaken, overheidsconflicten of zakelijke conflicten. Als deskundige bemiddelaar zorgen wij altijd voor een reële oplossing voor u en de andere partij. Goed om te weten is dat u vrijwel direct of binnen een paar dagen al terecht kunt. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Lees snel verder of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in Renkum.

Situaties waarbij een mediator de oplossing is

Een mediator kan in Renkum in verschillende situaties goed te pas komen. Zo hebben wij al meerdere cliënten geholpen aan een oplossing voor beiden partijen. Wanneer u een relatieconflict, zakelijk conflict, echtscheiding of arbeidsconflict heeft, wilt u dit graag op de juiste manier oplossen. U kunt er dan voor kiezen om een advocaat in te schakelen. Helaas brengt dit vaak hoge kosten met zich mee. Mediation is dan de oplossing voor deskundige hulp tegen een betaalbare prijs, zonder verliezers. Kortom, mediation is de oplossing voor zowel zakelijke als familie- en relatieproblemen.

Ontdek onze werkwijze in mediation

Hoe gaan wij te werk tijdens het mediationproces? Wij hanteren een snelle en efficiënte werkwijze die bestaat uit drie fasen. Beginnend met een kennismakingsgesprek waarbij wij u alle informatie en de kosten vertellen. In de tweede fase beginnen we met de mediation. Desgewenst kan dit gelijk van start gaan na het kennismakingsgesprek.

Als laatste fase voeren we een nazorg uit, hierin bespreken wij het verloop van de mediation met beide partijen. Ook kan het zijn dat u een evaluatieformulier toegezonden krijgt om in te vullen. Dit is bedoeld als leermoment voor onze organisatie. Wanneer kiest u voor mediation nabij Renkum?

Mediator Renkum

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Voordelen van een mediator bij een arbeidsconflict of scheiding

Wanneer u in Renkum kiest voor de hulp van onze mediator, profiteert u van meerdere voordelen. U kunt direct of binnen een paar dagen terecht en u profiteert van een betaalbaar uurtarief of een vaste prijs. Daarnaast hanteren wij een flexibele planning zowel binnen als buiten kantooruren. Benieuwd naar wat wij als mediator voor u kunnen betekenen? Maak direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u van A tot Z aan een professionele oplossing voor uw echtscheiding of arbeidsconflict.

Interesse? Bel of mail direct vanuit Renkum

Wenst u in Renkum de hulp van een ervaren mediator voor een arbeidsconflict of echtscheiding? Of wilt u direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel dan 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. Wiggers Mediation is uw professional voor deskundige hulp in Renkum.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media