Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation biedt hulp in Nunspeet

Bent u in Nunspeet op zoek naar een deskundige mediator die u kan helpen met het vinden van een oplossing bij een arbeidsconflict, echtscheiding of zakelijk conflict? Kies dan voor de diensten van Wiggers Mediation. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van mediation en helpen u met het vinden van een oplossing waar beide partijen mee akkoord gaan. Benader ons vanuit Nunspeet voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Kies voor mediation in Nunspeet

Wanneer is het verstandig om voor mediation te kiezen in Nunspeet? Wanneer u een zakelijk conflict, echtscheiding of arbeidsconflict heeft, wilt u dit graag op de juiste manier oplossen. U kunt bijvoorbeeld naar de rechter stappen. Echter, dit kost behoorlijk veel en daarnaast heeft u de kans om als verliezer uit de strijd te komen. Mediation is dan een heel fijn alternatief. De deskundige mediator helpt tijdens de mediation met het vinden van oplossingen waar beide partijen mee akkoord gaan. Er zijn dus geen verliezers.

Zo verloopt de mediation

Maar wat is onze werkwijze tijdens het mediationproces? Het mediationproces bestaat uit drie verschillende fasen, respectievelijk het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. In het kennismakingsgesprek geven wij u meer informatie over de procedure en de prijzen.

Vervolgens kan direct de mediation plaatsvinden. Voor de mediation is het belangrijk dat beide partijen constructief meewerken. De mediator zal verschillende vragen stellen en de partijen stimuleren om oplossingen te vinden voor het probleem. De mediation wordt afgesloten met een vaststellingsovereenkomst. Na de mediation vindt er ook nog nazorg plaats waarbij het verloop van de procedure wordt besproken.

Mediator Nunspeet

Beide partijen hebben tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst de mogelijkheid om bijstand te vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Hulp van de mediator tijdens een arbeidsconflict of scheiding

Wanneer u in Nunspeet kiest voor de hulp van onze mediator, kunt u al direct of binnen een paar dagen afspreken. Wij hanteren een zeer flexibele planning. U kunt daarom zowel binnen als buiten de kantooruren afspreken. Benader ons direct voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom meer te weten over onze aanpak en aantrekkelijke prijzen. U bent in goede handen bij onze mediator tijdens een arbeidsconflict of een echtscheiding.

Maak een afspraak vanuit Nunspeet

Wilt u in Nunspeet meer weten over mediation bij een arbeidsconflict of echtscheiding? Of wenst u direct een afspraak te maken? Bel dan 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. Onze mediator staat dan graag voor u klaar met zijn deskundige hulp in Nunspeet.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media