Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation, uw mediator in Nijmegen

Heeft u te maken met een relatieconflict en bent u in Nijmegen op zoek naar een mediator voor uw scheiding? Of bent u op zoek naar mediation rond een arbeidsconflict waar u in verwikkeld bent? Kies voor het redelijke overleg en ga met Wiggers Mediation in zee. Of u nu te maken heeft met een echtscheiding, een arbeidsconflict, familiezaken, overheidsconflicten of zakelijke conflicten, wij staan als mediator voor u klaar. Onze mediation leidt uw arbeidsconflict of echtscheiding in Nijmegen in de juiste banen.

Waarom kiezen voor mediation?

Indien u in Nijmegen te maken heeft met een conflict of dreigend conflict, zoals een arbeidsconflict of een echtscheiding, is mediation een goede keuze. Wij sturen als mediator het arbeidsconflict of een ander conflict in de goede richting en zorgen voor een oplossing waarbij geen verliezers zijn. Kiest u voor tussenkomst van de rechter, dan krijgt u hierbij te maken met hoge kosten van de procedure en de rechtsbijstand. Daarbij heeft u ook kans uw zaak te verliezen, wat uw kosten aanzienlijk hoger maakt. Kies ook voor echtscheiding mediation of mediation voor uw arbeidsconflict in Nijmegen en ga voor een oplossing.

Kenmerkend voor mediation

Kiest u in Nijmegen voor een mediator, dan is het goed te weten dat mediation erop gericht is snel een aanvaardbare oplossing voor beide partijen te vinden.

Dit gebeurt met medewerking van beide partijen, op een vertrouwelijke manier, waarbij gebouwd wordt aan een goede toekomstgerichte relatie.

De oplossing wordt door zowel u als de andere partij gekozen. U profiteert hierbij van aanzienlijk lagere kosten dan wanneer u kiest voor een juridische procedure.

Mediator Nijmegen

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Waarom een mediator bij Wiggers Mediation?

Wilt u in Nijmegen gebruik maken van echtscheiding mediation? Of wenst u hulp van een mediator bij uw arbeidsconflict? Dan kunt u bij ons al direct of binnen enkele dagen beginnen. Wij hanteren een flexibele planning, waarbij u zowel binnen als buiten kantooruren bij ons terecht kunt. Uw eerste kennismakingsgesprek is gratis. Wist u dat wij betaalbare begeleiding bieden? Met een mediator behoeft uw scheiding of arbeidsconflict geen dure advocaat meer.

Kies voor onze mediation in Nijmegen

Wenst u mediation voor uw arbeidsconflict of wilt u gebruik maken van een mediator omdat u gaat scheiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-53384983 of mail ons via info@wiggersmediation.nl. Uw echtscheiding mediation, mediation voor uw arbeidsconflict of ander conflict in Nijmegen ligt bij ons in goede handen.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media