Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Hulp van een mediator in Nijkerk nodig?

Kampt u in Nijkerk met een nare echtscheiding of arbeidsconflict en wenst u hulp van een mediator? Dan bent u bij Wiggers Mediation aan het juiste adres. De specialistische hulp die wij bieden helpt u bij het vinden van een oplossing voor uw echtscheiding, arbeidsconflict, zakelijk conflict of overheidsconflict. Wenst u meer te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op vanuit Nijkerk en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze mediator.

Daarom kiest u voor Wiggers Mediation

Heeft u in Nijkerk te maken met een conflict of dreigt er een nare situatie te ontstaan? Een rechter zou dan een optie kunnen zijn, maar dit brengt hoge kosten met zich mee. Denk aan procedurekosten en kosten voor rechtsbijstand. Indien u de zaak verliest, lopen uw kosten zelfs nog hoger op. Verstandiger is om een mediator voor uw arbeidsconflict, echtscheiding of overige conflict in te schakelen. Een mediator zoekt samen met u en de andere partij gericht naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Een geslaagde mediation betekent dat er geen verliezers zijn.

Kennismaking, mediation en nazorg

U bent vanuit Nijkerk vast benieuwd hoe onze mediation precies in zijn werk gaat. Wij verdelen deze in drie fases, te beginnen met het kennismakingsgesprek. Hierbij verschaffen wij u meer informatie over onze werkwijze en kosten.

Vervolgens starten wij indien gewenst direct met de mediation. Hierbij wordt van beide partijen vrijwillige medewerking verwacht bij het bedenken van een oplossing. Deze uitkomst wordt vervolgens vastgelegd, waarmee de mediation wordt beëindigd.

Gedurende de nazorgfase wordt de mediation nabesproken en ondersteuning geboden bij de uitvoering van de oplossing.

Mediator Nijkerk

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Ontdek onze flexibiliteit

Indien u in Nijkerk een echtscheiding mediation of een mediator voor uw arbeidsconflict wenst, kan de mediator van Wiggers Mediation u doorgaans direct of binnen enkele dagen al ondersteuning bieden. Onze planning is zeer flexibel. Wenst u binnen kantooruren bij ons terecht te kunnen of juist hier buiten? Beide opties zijn mogelijk. Wenst u meer te weten over onze scherp geprijsde ondersteuning? Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek vanuit Nijkerk en ontdek meer.

Bel of mail onze mediator

Heeft u in Nijkerk behoefte aan echtscheiding mediation? Of kunt u wel ondersteuning bij een arbeidsconflict gebruiken? Schroom dan niet langer en neem contact op met onze mediator. Benader ons via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl.Onze mediator leidt uw echtscheiding, zakelijk conflict of arbeidsconflict graag in goede banen in Nijkerk.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media