Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Maak kennis met Wiggers Mediation

Werkt u in of nabij Montferland en bent u daar betrokken bij een ingewikkeld arbeidsconflict? Of zit u in die regio helaas in een gecompliceerde echtscheiding? Het inzetten van een mediator is dan waarschijnlijk uiterst zinvol, want met een succesvolle mediation (bemiddeling) is een gerechtelijke procedure onnodig. Mediation is daardoor een vreedzame manier om een conflict op te lossen. Wiggers Mediation zorgt er via echtscheiding mediation voor dat de belangen van iedere partij, met name als er kinderen bij betrokken zijn, gehoord en behartigd worden. Ook als mediator bij een arbeidsconflict hanteren wij een zeer constructieve werkwijze. Lees verder om te weten wat wij voor u in of nabij Montferland kunnen betekenen.

Waarom mediation in plaats van een gerechtelijke procedure?

Terechtkomen in een complex conflict, zoals een echtscheiding of een arbeidsconflict, is heel ellendig. Vooral wanneer u er met de andere betrokkenen niet uit blijkt te komen. Uiteindelijk moeten er echter toch oplossingen gevonden worden. Dit kan op meerdere manieren. Wellicht overweegt u dan algauw een gerechtelijke procedure. Maar bedenk dan: het inhuren van advocaten en een rechter zorgt er vaak voor dat een conflict verhevigt. Advocaten zoeken namelijk de extremen binnen een conflict op en doen alles om een zaak winnend af te sluiten. Maar waar een winnaar is, is er ook een verliezer. De onderlinge relaties verslechteren daardoor nog verder. Het belangrijkste verschil met mediation is daarmee direct beschreven. Mediation is juist gericht op het vinden van oplossingen een compromissen. Door middel van uitvoerige gesprekken met alle betrokkenen wordt op constructieve wijze naar deze oplossingen toegewerkt. De uiteindelijke resultaten zijn dus acceptabel voor iedereen, zodat er geen verliezers zijn. Het zoeken van een compromis via Wiggers Mediation is gunstig voor de toekomstige onderlinge relaties, maar ook voor uw portemonnee. Immers, een gerechtelijke procedure is altijd duurder dan mediation, zeker als u uw zaak verliest. Dus mocht u in of nabij Montferland een conflict hebben, maak dan gebruik van het vakmanschap van Wiggers Mediation.

Echtscheiding mediation

Wiggers Mediation staat bekend om de constructieve en tactvolle werkwijze, waarmee wij het scheiden van een echtpaar fatsoenlijk laten verlopen. Het echtscheidingsproces kent vier fasen. In de eerste fase kiest u voor elkaar, waarna in fase 2 het huwelijk helaas niet langer naar wens blijkt te werken.

Het heftige besluit om te scheiden wordt genomen. Als het te gecompliceerd blijkt degelijke regelingen te treffen met kinderen en/of goederen en bezittingen, dan is dat het moment waarop u de bemiddeling van Wiggers Mediation kunt inschakelen. Daarmee is het cruciaal fase 2 zo snel mogelijk als afgesloten te zien, zodat aan fase 3 kan worden begonnen. Deze bestaat uit het sluiten van compromissen en het maken van afspraken.

Mediator Montferland

Uiteindelijk leidt dit tot fase 4, die wordt gekenmerkt door nieuwe verhoudingen en verantwoordelijkheden. Alles wordt vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Tenslotte wordt in de nazorgfase toegezien op een correcte naleving van deze overeenkomst.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Zet Wiggers Mediation in voor uw arbeidsconflict

Regelmatig worden arbeidsconflicten veroorzaakt door miscommunicatie, maar ook tijdsdruk, stress of een gebrek aan waardering zijn elementen die soms ervoor zorgen dat conflicten tussen werkgever en werknemer ontstaan. Wiggers Mediation is gespecialiseerd in het oplossen van dit soort conflicten. Zolang de betrokkenen constructief en welwillend meewerken, geloven wij dat samenwerking naderhand opnieuw mogelijk is. Indien zo’n oplossing toch onmogelijk blijkt, dan wordt er gezocht naar eerlijke compromissen en afspraken tussen beide partijen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle juridische en financiële aspecten die van toepassing zijn. Alle afspraken zullen worden vastgelegd in een rechtvaardige beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Wenst u in of nabij Montferland bemiddeling van een mediator om een arbeidsconflict op een rechtvaardige wijze op te lossen? Of bent u helaas bij een complexe echtscheiding betrokken, waarbij professionele mediation gewenst is? Neem dan contact op met Wiggers Mediation. Bel 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wist u dat het eerste kennismakingsgesprek bij Wiggers Mediation geheel vrijblijvend is? Verder hoeft u niet onnodig lang te wachten om met onze mediation te beginnen. De kennismaking met Wiggers Mediation kan namelijk desgewenst al binnen enkele dagen bij u in Montferland plaatsvinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media