Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Een ervaren mediator in Lochem gezocht?

Wenst u in Lochem mediation van een ervaren mediator voor een echtscheiding, arbeidsconflict of relatieconflict? Maak gebruik van de jarenlange ervaring van Wiggers Mediation en laat onze mediator uw arbeidsconflict, echtscheiding of soortgelijk conflict in goede banen leiden. Wij helpen u graag aan de beste oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak vanuit Lochem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom mediation?

Mediation kan u in Lochem een echte uitkomst bieden. Heeft u te maken met een echtscheiding, arbeidsconflict, zakelijk conflict of overheidsconflict, dan wilt u dit uiteraard op de best mogelijke manier oplossen. Wellicht denkt u aan het inzetten van een rechter. Denkt u hierbij nogmaals na, want de gerechtelijke procedure en rechtsbijstand kunnen qua kosten hoog oplopen. Indien u als verliezer uit de strijd komt, kost u dit zelfs nog veel meer. Tijdens de echtscheiding mediation of mediation voor uw arbeidsconflict, zoekt de mediator met beide partijen naar een oplossing die voor beiden aanvaardbaar is. Zo zijn er geen verliezers en wordt er een goede relatie voor de toekomst opgebouwd.

Werkwijze mediation in Lochem

Kiest u voor onze mediation vanuit Lochem, dan bieden wij een geheel eigen werkwijze. De mediation bestaat uit een kennismakingsgesprek, de mediation zelf en de nazorg. In het kennismakingsgesprek komt u meer te weten over onze werkwijze en de prijzen die wij hanteren. Indien gewenst starten we direct met de mediation.

Hierbij wordt verwacht dat beide partijen zich vrijwillig inzetten bij het vinden van een oplossing. Deze oplossing wordt vervolgens vastgelegd in een overeenkomst. Hierbij is het voor beide partijen ook mogelijk om nazorg te vragen. Dit betreft bijstand in de naleving van de gemaakte afspraken. Zo heeft u de zekerheid dat de echtscheiding mediation of andere vorm van mediation effectief is.

Mediator Lochem

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Flexibiliteit en kwaliteit

U kunt met uw mediation in Lochem door onze flexibiliteit vrijwel direct of binnen enkele dagen beginnen. Zowel binnen als buiten kantooruren bent u welkom voor mediation voor uw arbeidsconflict of ondersteunt onze mediator u graag bij uw arbeidsconflict of ander conflict. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Zo kunt u kijken of mediation de beste optie voor u is. Maak daarom direct een afspraak met onze mediator voor uw arbeidsconflict, echtscheiding, zakelijk conflict of overheidsconflict en vraag naar onze prijzen.

Ja, ik wil meer informatie vanuit Lochem

Wenst u meer informatie omtrent onze echtscheiding mediation? Of wenst u direct een afspraak te maken met onze mediator om uw arbeidsconflict of ander conflict tot een goed einde te brengen? Benader ons dan vandaag nog via 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. Zet onze mediator vandaag nog in en kies voor een goed overleg in plaats van een gevecht in Lochem!

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media