Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Uw deskundige mediator in Harderwijk

Heeft u in Harderwijk te maken met een conflict en komt u er zelf niet uit? De mediator van Wiggers Mediation staat voor u paraat bij uw echtscheiding, arbeidsconflict of ander conflict. Wij zorgen ervoor dat beide partijen een reële en eerlijke oplossing krijgen bij zowel familiezaken als zakelijke conflicten of overheidsconflicten. Lees meer over onze werkwijze en voordelen. Of plan direct een gratis kennismakingsgesprek voor uw echtscheiding of arbeidsconflict in Harderwijk.

De keuze voor mediation

Is er sprake van een conflict zoals een arbeidsconflict of echtscheiding in Harderwijk? Dan bieden wij als professionele mediator de oplossing. Wij hebben al meerdere mensen tevreden gesteld. Wat onze service zo speciaal maakt is dat wij met u en de betreffende partij een oplossing bieden waarbij geen verliezers zijn. Goed om te weten is dat wij een betaalbare oplossing bieden. De kosten lopen vaak hoog op wanneer een rechter tussenbeide moet komen. Onze mediation is gericht op een snelle en effectieve procedure met aanvaardbare oplossingen voor beiden partijen.

Onze effectieve werkwijze in drie fasen

Onze mediation bestaat uit drie fasen. Binnen een paar dagen vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dat kan op ons kantoor of bij uw thuis of op uw werk in Harderwijk. In dit gesprek vertellen wij u alle informatie over mediation en de kosten.

De mediation kan eventueel direct aansluitend aan het gesprek van start gaan. In de tweede fase, de mediation zelf, bespreken we alle zaken, stellen we vragen en stimuleren we beiden partijen om tot een aanvaardbare oplossing te komen. De mediation wordt afgesloten met een vaststellingsovereenkomst.

Die overeenkomst vermeldt de gemaakte afspraken. De laatste fase is een nazorgfase waarbij wij het verloop van de mediation met u wordt besproken.

Mediator Harderwijk

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

De voordelen van Wiggers Mediation

Wenst u bij uw echtscheiding de hulp van een deskundige mediator in Harderwijk? Of wilt u geholpen worden bij een arbeidsconflict? Dan is het goed om te weten dat u direct of binnen enkele dagen al terecht kunt. Daarnaast profiteert u van vele andere voordelen:

  • Een reële oplossing gekozen door alle partijen
  • Flexibele planning, zowel binnen als buiten kantooruren
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Betaalbare begeleiding

Neem contact op voor mediation in Harderwijk

Mogen wij u voorzien van professionele mediation in Harderwijk voor uw arbeidsconflict, scheiding of ander conflict? Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wij staan voor u klaar bij een echtscheiding of arbeidsconflict in Harderwijk!

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media