Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Hulp van Wiggers Mediation in Geldermalsen

Heeft u in Geldermalsen te maken met een echtscheiding, arbeidsconflict of relatieconflict dat u op een nette manier wilt oplossen? Kies dan voor de hulp van een mediator via Wiggers Mediation. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing van uw conflict, zodat u het op de juiste manier kunt afsluiten. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan vanuit Geldermalsen en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor mediation in Geldermalsen

Wat doet u wanneer u in Geldermalsen een conflict heeft? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naar de rechter te stappen. De kosten kunnen dan behoorlijk oplopen en u heeft dan ook nog de kans om de zaak te verliezen. In de meeste gevallen is het verstandiger om te kiezen voor mediation. Tijdens het mediationproces wordt met de hulp van een deskundige mediator een oplossing gezocht waar beide partijen mee akkoord gaan. Het conflict wordt dan opgelost zonder verliezers.

Het verloop van de mediation

Hoe gaat een mediationproces precies in zijn werk? Het proces heeft drie fasen, namelijk het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek ontvangt u van ons meer informatie over de mediation en de kosten. Daarna kan direct de mediation beginnen.

Tijdens de mediation zal onze mediator verschillende vragen stellen aan de partijen. Daarnaast zal hij hen stimuleren om een oplossing te vinden voor het probleem. Er wordt van beide partijen verwacht dat zij constructief meewerken. De mediation wordt afgesloten met een vaststellingsovereenkomst.

Na de mediation komt de nazorg waarbij de mediator met beide partijen het verloop van de mediation bespreekt. Beide partijen hebben tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst de mogelijkheid om bijstand te vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst. Deze bijstand is gratis.

Mediator Geldermalsen

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Kies voor de hulp van onze mediator

Kiest u in Geldermalsen voor de hulp van onze mediator? Dan kunt u profiteren van verschillende voordelen. Zo is het bij ons mogelijk om direct of binnen een paar dagen al een afspraak te maken. Wij hanteren een zeer flexibele planning, waardoor u zowel binnen als buiten de kantooruren kunt afspreken. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek zal u direct hulp ontvangen van de mediator bij het scheiden of het arbeidsconflict.

Bel of mail vanuit Geldermalsen

Heeft u in Geldermalsen behoefte aan meer informatie over onze mediation bij een arbeidsconflict of echtscheiding? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. U kunt dan rekenen op de deskundige hulp van onze mediator in Geldermalsen.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media