Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation helpt bij conflicten in Ermelo

Wenst u in Ermelo de hulp van een deskundige mediator bij een arbeidsconflict, scheiding of relatieconflict? Kies dan voor de diensten van Wiggers Mediation. Wij helpen u graag met het oplossen van uw relatieconflict, arbeidsconflict, overheidsconflict of echtscheiding. Door redelijk overleg kunnen wij u helpen met het beëindigen van uw conflict. Maak direct vanuit Ermelo een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kies voor mediation in Ermelo

Heeft u in Ermelo een conflict met uw werkgever of andere relatie? Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om naar de rechter te stappen. De gehele procedure en de rechtsbijstand zullen u behoorlijk wat kosten opleveren. Tevens heeft u de kans om als verliezer uit de strijd te komen. Wilt u uw conflict op een nette manier oplossen zonder verliezers? Dan is mediation de juiste keuze. Onze mediator is in staat om beide partijen zo te sturen, dat zij bereid zijn om samen een oplossing te vinden.

Het mediationproces

Het gehele proces bestaat uit drie verschillende fasen, het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Het eerste kennismakingsgesprek geeft u meer duidelijkheid over de aanpak van de mediator en de bijkomende kosten. Wanneer dit eenmaal helder is, kan er direct worden overgegaan op de mediation. Tijdens de mediation zal de mediator verschillende vragen stellen aan de partijen. Daarnaast zal hij hen stimuleren om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Het mediationgesprek wordt afgesloten met een vaststellingsovereenkomst. Vervolgens krijgen u en de andere partij nog nazorg van de mediator. Hierbij wordt met beide partijen het verloop van het proces besproken.

Mediator Ermelo

Beide partijen hebben tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst de mogelijkheid om bijstand te vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst. Deze bijstand is gratis.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Profiteer van onze voordelen

Wij helpen u in Ermelo graag met onze diensten op het gebied van mediation bij een arbeidsconflict of echtscheiding. U kunt direct of binnen een paar dagen al een afspraak maken met onze mediator. Omdat wij een zeer flexibele planning hanteren, is het mogelijk om zowel binnen als buiten de kantooruren af te spreken. Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom meer te weten over onze betaalbare begeleiding bij conflicten.

Neem contact met ons op vanuit Ermelo

Wenst u in Ermelo de hulp van onze mediator bij het scheiden of een relatieconflict? Benader ons dan via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wij helpen u graag met arbeidsconflict of echtscheiding mediation in Ermelo.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media