Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Maak kennis met Wiggers Mediation

Bent u werkzaam in (de buurt van) Epe en bent u daar terechtgekomen in een netelig arbeidsconflict? Of bent u in die regio helaas bij een ingewikkelde echtscheiding betrokken? In deze situaties is het uiterst zinvol een mediator in te schakelen. Met succesvolle mediation (bemiddeling) wordt een gerechtelijke procedure namelijk voorkomen. Mediation is daarom een vreedzame alternatief voor het oplossen van conflicten. Wiggers Mediation zorgt door echtscheiding mediation ervoor dat de belangen van elke belanghebbende, vooral als er kinderen bij betrokken zijn, gehoord en behartigd worden. Ook als mediator bij een arbeidsconflict hanteren wij zeer constructieve werkwijzen. Lees verder of neem contact op om erachter te komen wat wij voor u in of nabij Epe kunnen betekenen.

Ga voor mediation en voorkom een gerechtelijke procedure

Als u zich in een gecompliceerd conflict bevindt, zoals een echtscheiding of een arbeidsconflict, dan is dat heel erg vervelend. Vooral wanneer u met de overige betrokkenen er niet helemaal uit komt. Het uiteindelijk oplossen van een geschil kan op verschillende manieren. Wellicht overweegt u zelfs een gerechtelijke procedure. Beseft u zich dan well: het inhuren van advocaten zorgt er meestal voor dat een conflict extra verder verhardt. Advocaten zoeken namelijk binnen een conflict de extremen op en doen alles om een zaak winnend af te sluiten. Waar een winnaar is, is er echter ook altijd een verliezer. Onderlinge relaties verslechteren daardoor nog verder.

Het belangrijkste verschil met mediation is daarmee meteen genoemd. Mediation is in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure gericht op het vinden van oplossingen en compromissen. Door het grondig voeren van uitgebreide gesprekken met alle betrokkenen wordt op constructieve wijze richting overeenstemmingen gewerkt. De uiteindelijke resultaten zijn dan ook acceptabel voor iedereen, zodat het conflict geen verliezers zal kennen. Het zoeken van een compromis via Wiggers Mediation is gunstig voor de toekomstige onderlinge relaties, maar ook voor uw portemonnee. Immers, een gerechtelijke procedure is veel prijziger dan mediation, helemaal als de rechter u in het ongelijk stelt. Dus mocht u in of nabij Epe in een conflict terecht zijn gekomen, maak dan gebruik van de deskundigheid van Wiggers Mediation.

Echtscheiding mediation

Een echtscheidingsproces bestaat uit vier fasen. In de eerste fase kiest u voor elkaar, waarna in fase 2 het huwelijk helaas niet langer naar wens blijkt te werken. Het heftige besluit om te scheiden wordt genomen.

Als het te gecompliceerd is passende regelingen te treffen met kinderen en/of bezittingen, dan is dat het moment waarop u de bemiddeling van Wiggers Mediation kunt inschakelen. Daarmee is het van groot belang fase 2 zo spoedig mogelijk als afgesloten te zien, zodat aan fase 3 kan worden begonnen. Deze bestaat uit het sluiten van compromissen en het maken van heldere afspraken. Wiggers Mediation hanteert in deze fase constructieve en tactvolle werkwijzen, zodat bij ons echtscheidingen fatsoenlijk verlopen.

Mediator Epe

Uiteindelijk leidt dit tot fase 4, die wordt gekenmerkt door nieuwe relaties en verantwoordelijkheden. Alle regelingen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Tenslotte wordt in de nazorgfase toegezien op een correcte uitvoering van deze overeenkomst.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Wiggers Mediation bij arbeidsconflicten

Arbeidsconflicten zijn meestal het gevolg van miscommunicatie. Ook tijdsdruk, stress of een gebrek aan waardering zijn potentiële oorzaken van onenigheden tussen werkgever en werknemer. Wiggers Mediation is gespecialiseerd in het bemiddelen en oplossen van zulke zakelijke conflicten. Zolang alle betrokkenen constructief en welwillend meewerken, geloven wij dat toekomstige samenwerking weer mogelijk is. Indien zo’n oplossing toch niet haalbaar is, dan wordt er gezocht naar rechtvaardige compromissen en afspraken tussen de belanghebbenden. Er wordt dan rekening gehouden met alle juridische en financiële aspecten die van belang zijn. Alle regelingen zullen worden vastgelegd in een eerlijke beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Wenst u in (de omgeving van) Epe bemiddeling door een mediator om een arbeidsconflict op een rechtvaardige manier op te lossen? Of bent u helaas bij een complexe echtscheiding betrokken, waarbij de tussenkomst van een professionele en neutrale mediator gewenst is? Neem dan contact op met Wiggers Mediation. Bel 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Het eerste kennismakingsgesprek bij Wiggers Mediation is geheel vrijblijvend. Daarna hoeft u zeker niet onnodig lang te wachten om aan het mediationproces te beginnen. De kennismaking met Wiggers Mediation en de mediation zelf kunnen desgewenst al binnen enkele dagen bij u in Epe plaatsvinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media