Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Kies in Duiven voor Wiggers Mediation

Zoekt u in Duiven een mediator die u kan helpen met een echtscheiding, arbeidsconflict, overheidsconflict of relatieconflict? Kies dan voor de diensten van Wiggers Mediation. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossingen bij een conflict. Voor meer informatie over ons werk als mediator bij scheiden of een arbeidsconflict kunt u contact met ons opnemen. Maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in Duiven.

Waarom kiezen voor mediation?

Heeft u te maken met een conflict of dreigend conflict in Duiven? Kies dan voor mediation. Tijdens een mediationgesprek zal een neutrale en deskundige mediator de betrokken partijen zo sturen, dat zij beide bereid zijn om een oplossing te vinden. Door de juiste oplossing te vinden voor het conflict, kan het op een nette manier worden opgelost zonder verliezers. Uiteraard heeft u bij een conflict ook de mogelijkheid om naar de rechter te stappen. Dit kan echter behoorlijk in de kosten lopen. Daarnaast heeft u de kans om als verliezer uit het proces te komen. Het is daarom zeer verstandig om te kiezen voor een mediator.

Het mediationproces

Hoe gaat het mediation proces precies in zijn werk? Het proces bestaat uit drie fasen, namelijk het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek vertellen wij u meer over het mediationproces en de kosten. Vervolgens kunnen we starten met de mediation.

Bij de mediation zal de mediator beide partijen verschillende vragen stellen en stimuleren om tot een aanvaardbare oplossing te komen. Van de partijen wordt verwacht dat zij constructief meedenken. We sluiten de mediation af met een vaststellingsovereenkomst.

Na de mediation zullen wij ook nazorg verlenen. Tijdens de nazorg wordt het verloop met de partijen besproken. Tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst kunnen de partijen om bijstand vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Mediator Duiven

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Profiteer van onze voordelen

Wij staan u graag bij met onze mediation tijdens een echtscheiding of arbeidsconflict. U kunt direct of binnen een paar dagen al een afspraak met ons maken. Vanwege onze flexibele planning is het mogelijk om zowel binnen als buiten de kantooruren af te spreken. Maak vandaag nog vanuit Duiven een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek meer over onze betaalbare begeleiding tijdens conflicten.

Benader ons vanuit Duiven

Heeft u in Duiven behoefte aan de hulp van onze mediator bij een arbeidsconflict of scheiding? Benader ons dan door te bellen naar 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wij staan u graag bij met onze mediation tijdens een echtscheiding, arbeidsconflict of relatieconflict in Duiven.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media