Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

De mediator nabij Culemborg helpt bij het oplossen van conflicten

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of echtscheiding in Culemborg? Los het probleem op met de hulp van een mediator van Wiggers Mediation. Ook op het gebied van zakelijke conflicten, familiezaken, relatieconflicten en overheidsconflicten zijn wij dé specialist. Vanwege een effectieve procedure weten wij voor beide partijen tot een aanvaardbare oplossing te komen. Wilt u meer weten over onze werkwijze en prijzen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator nabij Culemborg.

De redenen om te kiezen voor mediation in Culemborg

Er zijn verschillende situaties waarbij een mediator goed van pas kan komen. Zo hebben wij al meerdere mensen geholpen aan een reële oplossing. Dit is een goedkopere oplossing dan een juridische procedure. Daarnaast is er de mogelijkheid dat u de zaak verliest. Mediation is de oplossing als u op een nette manier uw conflict wilt oplossen met de andere partij. Er zullen dan ook geen verliezers zijn na een geslaagde mediation in Culemborg.

Onze werkwijze bij een mediation

Onze snelle procedure voor mediation bestaat uit drie fasen: het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Wij vertellen u tijdens het eerste gesprek het volledige proces en de prijzen. Eventueel direct aansluitend op het kennismakingsgesprek zal de mediation plaatsvinden.

Onze bekwame mediator zal beiden partijen diverse vragen stellen en stimuleren om zelf een oplossing te vinden. Het proces eindigt met de derde fase (nazorg) om het verloop van de procedure met de partijen te bespreken. Benader ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek. Dit kan ook bij u thuis of op uw werk in Culemborg.

Mediator Culemborg

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Ervaar het gemak van een mediator bij Wiggers Mediation

Als u kiest voor mediation nabij Culemborg, bent u bij ons in goede handen. Wij hebben ervaring met verschillende zaken en zijn nu ook gecertificeerd voor overheidszaken, familiezaken en interculturele bemiddeling. Een groot voordeel is dat u al binnen enkele dagen of direct bij ons terecht kunt. Wij hanteren een flexibele planning, waarbij u zowel binnen als buiten de kantooruren af kunt spreken. Tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bespreken we ook het uurtarief of vaste prijs.

Bel of mail ons voor mediation nabij Culemborg

Dreigt er een conflict zoals een arbeidsconflict of echtscheiding? Schakel dan de hulp in van een mediator. Meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen? Benader ons dan via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wacht niet langer en schakel de hulp in van een mediator voor uw relatieconflict, familiezaken, zakelijke conflicten of echtscheiding in Culemborg.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media