Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Kies voor de diensten van Wiggers Mediation in Buren

Heeft u in Buren te maken met een echtscheiding, arbeidsconflict of relatieconflict waarbij u de hulp wenst van een mediator? Dan zit u helemaal goed bij Wiggers Mediation. Met onze hulp kunt u een oplossing vinden voor uw relatieconflict, arbeidsconflict, overheidsconflict of scheiding. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Benader ons dan vanuit Buren en maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Redenen om te kiezen voor mediation in Buren

Wanneer u in Buren een conflict of dreigend conflict heeft op uw werk of thuis, kunt u er natuurlijk voor kiezen om naar de rechter te stappen. Echter, de kosten van de procedure en de rechtsbijstand kunnen behoorlijk oplopen. Daarnaast heeft u de kans om er als verliezer uit te komen. Bij een conflict is het daarom vaak verstandiger om een deskundige mediator zoals Wiggers Mediation in te schakelen. De mediator kan beide partijen zo sturen, dat zij bereid zijn om een oplossing te zoeken. Op deze manier wordt het conflict opgelost op een nette manier zonder verliezers.

De oplossing voor uw conflicten

Hoe gaan wij als mediator precies te werk? Het proces bestaat uit drie verschillende fasen, respectievelijk het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Het begint dus met een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij u meer informatie over het mediationproces en de prijzen. Na het gesprek kan er direct worden gestart met de mediation.

De mediator zal tijdens de mediation verschillende vragen stellen aan beide partijen en hen stimuleren om tot een aanvaardbare oplossing te komen. De mediation wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. Tijdens de nazorg van mediation zal het verloop van het gehele proces met beide partijen worden besproken.

Het is tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst nog mogelijk voor de partijen om bijstand te vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Mediator Buren

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

De voordelen die wij als mediator bieden

U kunt in Buren altijd op onze hulp rekenen bij een arbeidsconflict of echtscheiding. Wanneer u hulp wenst van onze mediator bij het scheiden of een ander relatieconflict, dan kunt u direct of binnen enkele dagen al een afspraak maken. Wij hanteren een flexibele planning, waarbij het mogelijk is om zowel binnen als buiten de kantooruren af te spreken. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek komt u meer te weten over onze betaalbare begeleiding.

Bel of mail vanuit Buren

Zoekt u in Buren een oplossing tijdens uw echtscheiding met mediation? Of wilt u de mediator inschakelen voor een arbeidsconflict? Maak dan een afspraak via 06-53384983 of info@wiggersmediation.nl. Onze mediator staat graag voor u klaar in Buren.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media