Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Maak kennis met Wiggers Mediation

Werkt of woont u in of nabij Bronckhorst en bent u daar betrokken bij een ingewikkeld arbeidsconflict of een complexe echtscheiding? Het nut van het inzetten van een mediator is dan niet te onderschatten. Met een geslaagde mediation (bemiddeling) is een gerechtelijke procedure immers onnodig. Mediation is daardoor een veel vreedzamere weg om een conflict op te lossen. Wiggers Mediation zorgt er via echtscheiding mediation voor dat de belangen van iedere partij, met name als er kinderen bij betrokken zijn, gehoord en behartigd worden. Ook als mediator bij een arbeidsconflict hanteren wij een zeer constructieve werkwijze. Lees verder om te weten wat wij voor u in of nabij Bronckhorst kunnen betekenen.

Waarom mediation beter is dan een gerechtelijke procedure

Wanneer u terechtkomt in een complex conflict, zoals een echtscheiding of een arbeidsconflict, dan is dat heel akelig. Zeker als u met de andere betrokkenen er niet uit blijkt te komen. Uiteindelijk moeten er echter toch oplossingen gevonden worden. Dit kan op verschillende manieren. Eventueel denkt u dan algauw aan een gerechtelijke procedure. Maar let op: het inschakelen van advocaten en een rechter zorgt er maar al te vaak voor dat een conflict verhardt. Advocaten zoeken namelijk de uitersten van een conflict op en doen alles om een geschil winnend af te sluiten. Waar een winnaar is, zijn er ook verliezers. De onderlinge relaties verslechteren daardoor nog verder. Het belangrijkste verschil met mediation is daarmee gelijk genoemd. Mediation is juist gericht op het vinden van oplossingen een compromissen. Door middel van uitvoerige gesprekken met alle betrokkenen wordt op constructieve wijze naar deze oplossingen toegewerkt. De uiteindelijke resultaten zijn dus acceptabel voor iedereen. Er zijn dan geen verliezers! Het zoeken van een compromis via Wiggers Mediation is niet alleen gunstig voor de toekomstige onderlinge relaties, maar ook financieel scheelt het aanzienlijk. Een gerechtelijke procedure is prijziger dan mediation, zeker als u uw zaak verliest. Dus mocht u in of nabij Bronckhorst een conflict hebben, maak dan gebruik van de deskundigheid van Wiggers Mediation.

Mediation bij echtscheidingen

Wiggers Mediation wordt alom geroemd om de constructieve en tactvolle werkwijze, waarmee wij het scheiden van een echtpaar fatsoenlijk laten verlopen. Het echtscheidingsproces kent in wezen vier fasen. In de eerste fase kiest u voor elkaar, waarna in fase 2 het huwelijk helaas niet meer naar wens blijkt te werken. Het heftige besluit om te gaan scheiden wordt genomen.

Als het te gecompliceerd blijkt om goede regelingen te treffen met kinderen en/of goederen en bezittingen, dan is dat het punt waarop het vakmanschap van Wiggers Mediation van pas komt. Daarmee is het cruciaal fase 2 zo snel mogelijk als afgesloten te zien, zodat fase 3 kan beginnen. Deze bestaat uit het sluiten van compromissen en het maken van afspraken.

Mediator Bronckhorst

Uiteindelijk leidt dit tot fase 4, die zich kenmerkt door nieuwe verhoudingen en verantwoordelijkheden. Deze worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Tenslotte wordt in de nazorgfase toegezien op een correcte naleving van de overeenkomsten.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Wiggers Mediation: specialist in arbeidsconflicten

Vaak worden arbeidsconflicten veroorzaakt door miscommunicatie, maar ook tijdsdruk, stress of een gebrek aan waardering zijn zaken die ervoor kunnen zorgen dat conflicten tussen werkgever en werknemer ontstaan. Wiggers Mediation is gespecialiseerd in het oplossen van dit soort conflicten. Zolang de betrokkenen constructief en welwillend meewerken, geloven wij dat samenwerking naderhand weer mogelijk is. Indien zo’n oplossing toch onmogelijk blijkt, dan wordt er gezocht naar afspraken en compromissen tussen beide partijen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle juridische en financiële aspecten die van toepassing zijn. Alle afspraken zullen worden vastgelegd in een rechtvaardige beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Wenst u in (of in de buurt van) Bronckhorst bemiddeling van een mediator om een arbeidsconflict op een rechtvaardige wijze op te lossen? Of bent u helaas bij een echtscheiding betrokken, die dusdanig complex is dat professionele mediation gewenst is? Neem dan contact op met Wiggers Mediation. Bel 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wist u dat het eerste kennismakingsgesprek bij Wiggers Mediation altijd vrijblijvend is? Verder hoeft u niet onnodig lang te wachten op het begin van de mediation. De kennismaking met Wiggers Mediation kan namelijk desgewenst al binnen enkele dagen bij u in Bronckhorst plaatsvinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media