Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation, uw mediator in Beuningen

Heeft u in Beuningen behoefte aan de hulp van een mediator bij een echtscheiding, arbeidsconflict, overheidsconflict of relatieconflict? Dan bent u bij Wiggers Mediation aan het juiste adres. Door te kiezen voor mediation kunt u het conflict samen oplossen. Maak vandaag nog vanuit Beuningen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt dan direct meer informatie over het werk als mediator bij een scheiding of arbeidsconflict.

Kiezen voor mediation

Mediation is de juiste oplossing wanneer u in Beuningen te maken heeft met een conflict of een dreigend conflict. Een mediator is een neutrale deskundige die de betrokken partijen zo kan sturen, dat beide partijen bereid zijn om tot een oplossing te komen. Door op deze manier een einde te maken aan het conflict, zijn er geen verliezers. Bij een conflict heeft u ook de mogelijkheid om naar de rechter te gaan. Echter, dit gaat vaak gepaard met hoge kosten en de kans om te verliezen. Kiezen voor een mediator tijdens een arbeidsconflict of scheiding is daarom een beter idee.

De werkwijze

Wanneer u in Beuningen kiest voor de hulp van de mediator, krijgt u te maken met drie verschillende fasen. Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek wordt er meer verteld over het mediationproces en de kosten. Na dit gesprek kunnen we daadwerkelijk starten met de mediation.

Tijdens de mediation zal de mediator verschillende vragen stellen en de partijen stimuleren om tot een aanvaardbare oplossing te komen. Beide partijen dienen hierbij constructief mee te denken. De mediation wordt afgesloten met een vaststellingsovereenkomst. Wanneer de mediation is afgerond, wordt het verloop met beide partijen besproken, de nazorg.

Tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst kunnen de partijen om bijstand vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Mediator Beuningen

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

De voordelen van Wiggers Mediation

Wanneer u behoefte heeft aan echtscheiding mediation of mediation bij een arbeidsconflict, kunt u op onze hulp rekenen. Bij ons kunt u direct of binnen een paar dagen al beginnen met de mediation. Met onze flexibele planning kunt u zowel binnen als buiten de kantooruren afspreken. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Beuningen? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek. Wij vertellen u dan graag meer over onze betaalbare begeleiding tijdens conflicten.

Neem contact op voor mediation in Beuningen

Wenst u in Beuningen de hulp van een mediator bij een arbeidsconflict of scheiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53384983. Mailen is ook mogelijk via info@wiggersmediation.nl. U kunt op onze hulp rekenen bij echtscheiding mediation, mediation bij een arbeidsconflict of andere relatieconflicten in Beuningen.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media