Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Deskundige hulp van een mediator in Berkelland

Wilt u uw arbeidsconflict of echtscheiding in Berkelland op een professionele manier oplossen? Maak dan eens een afspraak met Wiggers Mediation. Voorkom een gevecht en zet ons in voor de bemiddeling bij uw familiezaken, echtscheiding, arbeidsconflict, overheidsconflicten of zakelijke conflicten. Een dure advocaat is niet nodig, wij hanteren betaalbare begeleiding. Wilt u zich eerst vertrouwelijk oriënteren? Maak dan direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen met u en de andere partij kijken we naar een passende oplossing. Schakel vandaag nog onze mediator in voor in Berkelland.

Situaties waarbij mediation in Berkelland een uitkomst biedt

Heeft u te maken met een dreigend conflict in Berkelland? Bij Wiggers Mediation staan wij paraat bij diverse situaties. Denk daarbij aan arbeidsconflicten, relatieconflict, (echt)scheiding of het scheiden van een affectieve relatie, met of zonder kinderen, familiezaken, overheidsconflicten en zakelijke conflicten, bijvoorbeeld over huur, aankoop of garantie. Wat onze service speciaal maakt is dat wij samen met u en de andere partij naar een reële oplossing kijken, die geen verliezers kent. Daarbij hanteren wij een snelle procedure. Van zowel u als de andere partij wordt verwacht dat er vrijwillig meegewerkt wordt. De gesprekken zijn vertrouwelijk en er wordt gewerkt aan een toekomstgerichte relatie.

Profiteer van de voordelen bij Wiggers Mediation

De kosten voor mediation zijn bij onze mediation aanmerkelijk lager dan bij juridische procedures. Een ander voordeel is dat u vrijwel direct of binnen enkele dagen al geholpen kunt worden. Daarnaast profiteert u van vele andere voordelen:

  • Een reële oplossing gekozen door partijen
  • Flexibele planning, zowel binnen als buiten kantooruren
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Betaalbare begeleiding
  • Snelle en effectieve procedure

Mediator Berkelland

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Onze snelle werkwijze in drie fasen

Wilt u zich in Berkelland eerst oriënteren tijdens een gratis kennismakingsgesprek? Dit is de eerste fase waarin wij u alles uitleggen over mediation en de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het gesprek vindt plaats op ons kantoor of desgewenst bij u thuis of op uw werk.

Heeft u direct interesse, dan kunnen we de mediation aansluitend aan het gesprek direct starten. In deze tweede fase stel ik diverse vragen, bespreken we alle zaken en stimuleren we beiden partijen om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

De mediation wordt afgesloten met een Vaststellingsovereenkomst. In de laatste fase (nazorg) bespreek ik met alle partijen het verloop van de mediation.

Schakel direct onze mediator in vanuit Berkelland

Wilt u meer informatie over mediation voor uw arbeidsconflict in Berkelland? Of voor u echtscheiding of een ander conflict? Neem vandaag nog contact met ons op via
06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wij zijn uw deskundige mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict, zakelijk conflict of ander conflict in Berkelland.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media