Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Maak kennis met Wiggers Mediation

Werkt u in of nabij Berg en Dal en bent u daar betrokken bij een complex arbeidsconflict? Of zit u in die regio helaas in een ingewikkelde echtscheiding? Het inzetten van een mediator is dan uiterst zinvol, want met een succesvolle mediation (bemiddeling) is een gerechtelijke procedure overbodig. Mediation is daardoor pacifistische manier om een conflict op te lossen. Wiggers Mediation zorgt er door echtscheiding mediation voor dat de belangen van elke partij, met name bij betrokkenheid van kinderen, gehoord en behartigd worden. Ook als mediator bij een arbeidsconflict hanteren wij een zeer constructieve werkwijze. Lees verder om te weten wat wij voor u in of nabij Berg en Dal kunnen betekenen.

Waarom mediation in plaats van een gerechtelijke procedure?

Terechtkomen in een complex conflict, zoals een echtscheiding of een arbeidsconflict, is heel erg vervelend. Vooral wanneer u er met de overige betrokkenen niet uit blijkt te komen. Uiteindelijk moeten er echter toch oplossingen worden gevonden. Dit kan op verschillende manieren. Wellicht overweegt u een gerechtelijke procedure. Bedenk dan wel: het inhuren van advocaten en een rechter zorgt er meestal voor dat een conflict extra verhevigt. Advocaten zoeken namelijk de extremen binnen een conflict op en doen alles om een zaak te winnen. Maar waar een winnaar is, is er ook altijd een verliezer. De onderlinge relaties verslechteren daardoor nog verder. Het belangrijkste verschil met mediation is daarmee direct genoemd.

Mediation is juist gericht op het vinden van oplossingen en compromissen. Door middel van uitvoerige gesprekken met alle betrokkenen wordt op constructieve wijze daaraan gewerkt. De uiteindelijke resultaten zijn dan ook acceptabel voor iedereen, zodat het conflict geen verliezers kent. Het zoeken van een compromis via Wiggers Mediation is gunstig voor de toekomstige onderlinge relaties, maar ook voor uw portemonnee. Immers, een gerechtelijke procedure is altijd duurder dan mediation, helemaal als de rechter u ongelijk geeft. Dus mocht u in of nabij Berg en Dal een conflict hebben, maak dan gebruik van de deskundigheid van Wiggers Mediation.

Echtscheiding mediation

Wiggers Mediation hanteert een constructieve en tactvolle werkwijze, zodat wij het scheiden van een echtpaar fatsoenlijk laten verlopen. Een echtscheidingsproces kent vier fasen. In de eerste fase kiest u voor elkaar, waarna in fase 2 het huwelijk helaas niet langer naar wens blijkt te functioneren. De heftige beslissing om te scheiden wordt genomen.

Als het te gecompliceerd is degelijke regelingen te treffen met kinderen en/of bezittingen, dan is dat het moment waarop u de bemiddeling van Wiggers Mediation kunt inschakelen. Daarmee is het cruciaal fase 2 zo snel mogelijk als voltooid te zien, zodat aan fase 3 kan worden begonnen. Deze bestaat uit het sluiten van compromissen en het maken van afspraken.

Mediator Berg en Dal

Tenslotte leidt dit tot fase 4, die wordt gekenmerkt door nieuwe relaties en verantwoordelijkheden. Alles wordt vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Uiteindelijk wordt in de nazorgfase toegezien op een correcte uitvoering van deze overeenkomst.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Zet Wiggers Mediation in voor uw arbeidsconflict

Meestal worden arbeidsconflicten veroorzaakt door miscommunicatie, maar ook tijdsdruk, stress of een gebrek aan waardering zijn zaken die soms ervoor zorgen dat onenigheden tussen werkgever en werknemer ontstaan. Wiggers Mediation is gespecialiseerd in het oplossen van deze zakelijke conflicten. Zolang de betrokkenen constructief en welwillend meewerken, geloven wij dat samenwerking in de toekomst opnieuw mogelijk is. Indien zo’n oplossing toch onmogelijk blijkt, dan wordt er gezocht naar rechtvaardige compromissen en afspraken tussen de partijen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle juridische en financiële aspecten die van belang zijn. Alle afspraken zullen worden vastgelegd in een eerlijke beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek

Wenst u in of nabij Berg en Dal bemiddeling door een mediator om een arbeidsconflict op een rechtvaardige manier op te lossen? Of bent u helaas bij een complexe echtscheiding betrokken, waarbij professionele mediation uitkomst moet bieden? Neem dan contact op met Wiggers Mediation. Bel 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Goed om te weten: het eerste kennismakingsgesprek bij Wiggers Mediation is geheel vrijblijvend. Verder hoeft u niet onnodig lang te wachten om met onze mediation te beginnen. De kennismaking met Wiggers Mediation kan namelijk desgewenst al binnen enkele dagen bij u in Berg en Dal plaatsvinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media