Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Uw professionele mediator in Barneveld

Bent u in Barneveld op zoek naar een professionele mediator voor uw echtscheiding of arbeidsconflict? Neem contact op met Wiggers Mediation. Indien u te maken heeft met een zakelijk conflict of een conflict binnen uw familiesituatie, bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring bemiddelen wij graag tussen u en de andere partij om tot een gedegen oplossing te komen. Op een snelle wijze wordt gewerkt aan een oplossing die voor beide partijen te aanvaarden is. Bent u benieuwd naar de unieke werkwijze van Wiggers Mediation? Benader ons dan vanuit Barneveld voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mediation biedt vele voordelen

Indien u voor mediation voor uw arbeidsonflict, echtscheiding, zakelijk conflict of overheidsconflict in Barneveld kiest, levert u dat vele voordelen op. De deskundige mediator bemiddelt en helpt een oplossing te vinden voor het conflict. Beide partijen dienen zich hiervoor vrijwillig in te zetten. Bij mediation is er geen sprake van verlies, wat bij een rechterlijke procedure wel het geval is. Kiest u voor een rechter, krijgt u veelal te maken met hoge procedurekosten en kosten voor de rechtsbijstand. Indien u uw zaak verliest, kost u dit zelfs nog meer geld. Kies daarom voor een goed overleg en een oplossing voor beide partijen en maak de keuze voor mediation in Barneveld.

De werkwijze van de mediator

Hoe gaat mediation precies in zijn werk? Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek start de mediation, waar ook nazorg bij inbegrepen is. Gedurende het eerste gesprek bespreken wij onze werkwijze met u, waarop de mediation kan starten.

U en de andere partij worden hierbij gestimuleerd een oplossing te bedenken die voor beiden aanvaardbaar is. Vervolgens worden de afspraken vastgelegd en wordt nazorg verleend.

Hierbij wordt de mediation doorgesproken en krijgen beide partijen de mogelijkheid om bijstand te vragen voor het uitvoeren van de oplossing.

Mediator Barneveld

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Voor een snelle effectieve oplossing

Indien u vandaag nog vanuit Barneveld voor een mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of ander conflict kiest, is er veel mogelijk. Zo kunt u al direct of binnen enkele dagen bij ons starten. Er wordt een flexibele planning gehanteerd, waardoor u zowel binnen als buiten kantooruren terecht kunt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de scherpe prijzen van Wiggers Mediation.

Mediation? Neem contact op vanuit Barneveld

Wenst u vanuit Barneveld meer te weten te komen over mediation bij een arbeidsconflict of wenst u een mediator in te zetten voor uw echtscheiding? Schroom dan niet om direct een afspraak te maken. Neem contact op via 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. Kies ook voor een goed overleg en ga voor mediation in Barneveld!

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media