Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Uw mediator in Arnhem

Heeft u in Arnhem te maken met een arbeidsconflict, echtscheiding of ander conflict? Zet de mediation van Wiggers Mediation in. Ga voor een redelijk overleg in plaats van een gevecht en zet ons in voor de bemiddeling in uw familiezaken, echtscheiding, arbeidsconflict, overheidsconflicten of zakelijke conflicten. Samen met u en de andere partij kijken wij graag naar de best passende oplossing voor jullie in Arnhem.

Daarom kiest u voor mediation

Dreigt er momenteel een conflict in Arnhem of is er al sprake van een conflict? Wacht dan niet langer en maak gebruik van mediation.

Wij zijn als mediator gespecialiseerd in het in een goede richting sturen van uw arbeidsconflict of echtscheiding. Samen met u en de andere partij kijken wij naar een oplossing waarbij geen sprake is van verlies.

Kiest u echter voor een rechter, dan heeft u vaak hoge procedurekosten en kosten voor uw rechtsbijstand. Indien u dan uw zaak verliest, heeft u nog hogere kosten. Maak ook de keuze voor echtscheiding mediation of mediation voor uw arbeidsconflict in Arnhem, zodat uw kosten niet de pan uit rijzen.

Mediator Arnhem

Wat doet een mediator?

Mediation in Arnhem richt zich op het vinden van een snelle oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Van zowel u als de andere partij wordt verwacht dat er vrijwillig meegewerkt wordt. De gesprekken zijn vertrouwelijk en er wordt gewerkt aan een toekomstgerichte relatie.

De oplossing wordt gekozen door zowel u als door de andere partij. Kiezen voor mediation is tevens kiezen voor lagere kosten, omdat u geen kosten kwijt bent aan een rechter.

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Wiggers Mediation als betrouwbare partner

Wenst u ons als mediator voor uw echtscheiding in Arnhem in te zetten? Of wenst u bemiddeling bij een arbeidsconflict, zakelijk conflict of familiezaken? Dan kunnen we al direct of binnen enkele dagen starten. Wij hanteren een flexibele planning. Zowel binnen als buiten kantooruren bent u welkom. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.
Wist u dat wij tevens betaalbare begeleiding bieden? Hierdoor hoeft u geen dure advocaat meer in te schakelen voor goede ondersteuning.

Benader ons vanuit Arnhem

Wenst u een mediator voor uw arbeidsconflict in te schakelen of heeft u ondersteuning nodig bij uw echtscheiding of een ander conflict? Laat ons dan samen kijken naar een oplossing. Neem contact met ons op via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Zet ons vandaag nog in als mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict, zakelijk conflict of ander conflict in Arnhem.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media