Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Wiggers Mediation helpt in Aalten

Heeft u in Aalten behoefte aan de hulp van een professionele mediator tijdens een echtscheiding, arbeidsconflict of zakelijk conflict? Dan kunt u rekenen op de hulp van Wiggers Mediation. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om samen tot een oplossing te komen. Het is een snelle procedure waarbij voor beide partijen een aanvaardbare oplossing wordt gevonden. Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact met ons op vanuit Aalten en plan direct een gratis kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor mediation in Aalten?

Kiest u ook voor mediation bij een echtscheiding, arbeidsconflict of overheidsconflict in Aalten? Bij mediation helpt een deskundige mediator met het vinden van een oplossing voor het conflict. Beide partijen dienen akkoord te gaan met deze oplossing. Op deze manier zijn er geen verliezers. In tegenstelling tot wanneer u besluit om naar de rechter te stappen. U krijgt dan vaak te maken met de hoge kosten van de procedure en de rechtsbijstand. Tevens heeft u de kans om te verliezen. Mediation is daarom in de meeste gevallen een zeer verstandige keuze.

Het mediationproces

Wat is de werkwijze van onze mediator? Het proces heeft drie fasen, namelijk het kennismakingsgesprek, de mediation en de nazorg. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt het volledige proces met de bijbehorende prijzen met u besproken. Na dit gesprek kan direct de mediation plaatsvinden. De mediator zal tijdens mediation beide partijen verschillende vragen stellen. Tevens zal hij hen stimuleren om oplossingen te vinden voor het probleem. Er wordt van partijen ook verwacht dat zij constructief meedenken.

De mediation wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. De mediation wordt afgerond met nazorg. Tijdens de nazorg wordt het verloop van de procedure besproken. De partijen hebben tot drie maanden na het afsluiten van de vaststellingsovereenkomst de mogelijkheid om bijstand te vragen ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst.

Mediator Aalten

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Snelle hulp bij een arbeidsconflict of scheiding

Kies vandaag nog in Aalten voor de diensten van onze mediator bij een echtscheiding, arbeidsconflict of ander relatieconflict. U kunt direct of binnen een paar dagen al bij ons terecht. Vanwege onze flexibele planning is het mogelijk om zowel binnen als buiten de kantooruren af te spreken. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en kom meer te weten over onze aanpak en de aantrekkelijke prijzen.

Neem contact op vanuit Aalten

Heeft u in Aalten behoefte aan meer informatie over mediation bij een arbeidsconflict of echtscheiding? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan 06-53384983 of mail via info@wiggersmediation.nl. U kunt dan op de deskundige hulp van onze mediator rekenen in Aalten.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media