Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Behoeft u professionele mediation in Ede?

Is er bij u in Ede sprake van een echtscheiding, heeft u te maken met een arbeidsconflict of speelt er een ander conflict? Zet ons van Wiggers Mediation in als mediator voor uw bemiddeling en kies voor een goed overleg. Wij passen mediation toe op uw echtscheiding, familiezaken, overheidsconflicten, arbeidsconflict of zakelijke conflicten. In samenwerking met u en de andere partij kijken we naar de meest geschikte oplossing voor jullie situatie. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op vanuit Ede.

Het voordeel van mediation

Heeft u te maken met een dreigend conflict in Ede of zit u al midden in een conflict? Dan is mediation de ideale optie. Als mediator specialiseren wij ons in het in goede banen lijnen van een echtscheiding, arbeidsconflict of soortgelijke conflicten. Met u en de andere partij kijken wij naar een oplossing waarbij er geen sprake is van verlies. Bij een rechter komen er vaak hoge procedurekosten en kosten voor de rechtsbijstand bij kijken. En verliest u uw zaak, dan bent u nog meer geld kwijt. Voorkom dat het conflict verergert en kies voor onze echtscheiding mediation of zet mediation voor uw arbeidsconflict in Ede in.

De mediator

Onze mediation in Ede wanneer u gaat scheiden of te maken heeft met een ander conflict, is oplossingsgericht. Er wordt gewerkt aan een snelle oplossing waar beide partijen het mee eens zijn. Wel wordt er verwacht dat u en de andere partij vrijwillig meewerken.

De gesprekken vinden plaats op basis van vertrouwen en zijn erop gericht de relatie voor de toekomst te herstellen. U en de andere partij kiezen gezamenlijk een oplossing voor de situatie onder toeziend oog van de mediator.

U kiest hierbij ook voor lagere kosten, omdat u geen geld kwijt bent aan juridische procedures.

Mediator Ede

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

De voordelen van Wiggers Mediation

Kunnen wij u in Ede helpen als mediator voor uw echtscheiding of wenst u mediation bij uw arbeidsconflict of een ander conflict? Indien u contact met ons opneemt, kunt u al direct of binnen enkele dagen terecht. Onze planning is flexibel, waardoor u zowel binnen als buiten kantooruren van harte welkom bent. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis.
Ook is onze begeleiding betaalbaar. Een dure advocaat inschakelen is dan ook niet meer nodig.

Neem contact op vanuit Ede

Wenst u mediation om uw echtscheiding goed af te ronden? Of behoeft u een mediator voor uw arbeidsconflict? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Bel via 06-53384983of mail naar info@wiggersmediation.nl. Maak vandaag nog een afspraak voor mediation bij uw echtscheiding, arbeidsconflict, zakelijk conflict of ander conflict in Ede.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media