Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Een mediator in Doetinchem gezocht?

Zoekt u in Doetinchem een mediator voor uw arbeidsconflict of echtscheiding? Zet Wiggers Mediation in en kies voor een goed overleg. Wist u dat mediation u minder kost dan wanneer u juridische stappen onderneemt en het u ook nog eens helpt de onderlinge banden te versterken? Reden genoeg om met een mediator in zee te gaan. Zeker voor een echtscheiding kan mediation een uitkomst bieden. Neem daarom direct contact op vanuit Doetinchem en ontdek wat mediation u te bieden heeft.

De waarde van mediation

Of u in Doetinchem nu op zoek bent naar een mediator voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of ander conflict, mediation kan zeker een uitkomst bieden. Wiggers Mediation is gespecialiseerd in diverse soorten mediation. Een mediator bemiddelt in het conflict en draagt bij aan een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Dit gebeurt met vrijwillige medewerking van beide partijen. Goede mediation herstelt de onderlinge banden en is daarmee beter dan een gerechtelijke procedure. Ook kost u dit minder geld, omdat u bij een rechter ook uw zaak kunt verliezen. Kies om deze redenen voor Wiggers Mediation en maak gebruik van mediation bij een arbeidsconflict, echtscheiding of ander conflict in Doetinchem.

De identiteit van Wiggers Mediation

De missie van Wiggers Mediation is het dusdanig bemiddelen tussen beide partijen dat er voor elk een aanvaardbare oplossing gevonden wordt. Enige vrijwillige medewerking is hierbij wel een vereiste, want alleen dan kan tot een goede oplossing worden gekomen.

Wenst u een mediator voor uw echtscheiding? Of behoeft u mediation voor een arbeidsconflict? Onze trajecten zijn gericht op een snelle, effectieve oplossing. Binnen enkele dagen of zelfs al direct kunt u bij ons starten.

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. En wist u dat u zowel binnen als buiten kantooruren bij Wiggers Mediation terecht kunt? Kies voor flexibiliteit vanuit Doetinchem en maak kennis met onze aanpak.

Mediator Doetinchem

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Benader ons vanuit Doetinchem voor uw mediation

Gaat u scheiden? Dan is mediation wellicht een uitkomst. Ook indien u behoefte heeft aan een mediator voor uw arbeidsconflict of soortgelijk conflict, bent u bij Wiggers Mediation vanuit Doetinchem aan het juiste adres. Kies voor een overleg in plaats van het gevecht. Kies voor bemiddeling. Neem contact op via 06-53384983, mail naar (info@wiggersmediation.nl) of vul ons online contactformulier in. Kies voor onze echtscheiding mediation, mediation bij uw arbeidsconflict of een mediator voor een ander conflict vanuit Doetinchem.

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media