Snel een Mediator nodig?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Snel beginnen
  • Betaalbaar
  • Goed bereikbaar
  • Flexibele planning

Mediation in Apeldoorn? Kies voor Wiggers Mediation

Behoeft u in Apeldoorn mediation voor uw echtscheiding, arbeidsconflict of overige conflict? Maak dan de keuze voor het redelijke overleg en kies voor Wiggers Mediation. Wij zijn uw betrouwbare mediator voor uw arbeidsconflict, echtscheiding, familiezaken, zakelijke conflicten of overheidsconflicten. Onze mediation leidt uw echtscheiding of arbeidsconflict naar een goede oplossing in Apeldoorn.

De keuze voor mediation

Kampt u in Apeldoorn momenteel met een conflict of is er sprake van een dreigend conflict zoals een echtscheiding of arbeidsconflict? Dan kan mediation een uitkomst bieden. Wij zijn als mediator ervaren in het in de goede richting sturen van uw echtscheiding of arbeidsconflict. Wij kijken met u en de betreffende partij naar een oplossing waarbij geen verliezers zijn. Indien u een rechter tussenbeide laat komen, krijgt u veelal te maken met hoge procedurekosten en kosten voor de rechtsbijstand. Verliest u de zaak, lopen uw kosten nog hoger op. Onze mediation voor uw arbeidsconflict of echtscheiding mediation garandeert u een betaalbare oplossing in Apeldoorn.

De kenmerken van mediation

Onze mediation in Apeldoorn is erop gericht om op snelle wijze een aanvaardbare oplossing voor zowel u als de andere partij te vinden. Hierbij dienen beide partijen vrijwillig mee te werken. Er wordt op een basis van vertrouwen aan een duurzame, toekomstgerichte relatie gebouwd.

De oplossing wordt gekozen door zowel u als de andere partij. Een ander kenmerk is dat u met lagere kosten te maken heeft dan wanneer u de keuze maakt voor de tussenkomst van een rechter.

Mediator Apeldoorn

Kies niet voor het gevecht, maar voor het redelijke overleg!

Waarom kiezen voor Wiggers Mediation?

Wenst u echtscheiding mediation in te zetten in Apeldoorn? Of wilt u dat wij u bij uw arbeidsconflict ondersteunen? Kiest u voor ons als mediator voor uw scheiding of arbeidsconflict, dan kunt u veelal direct of binnen enkele dagen al terecht. Onze planning is flexibel, waarop u binnen en buiten kantooruren bij ons terecht kunt. Wist u dat uw eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend is? Onze begeleiding is betaalbaar, waarop u met een mediator voor uw scheiding of arbeidsconflict geen dure advocaat meer hoeft in te zetten.

Neem contact op vanuit Apeldoorn

Wilt u een mediator inzetten voor uw arbeidsconflict of wenst u mediation voor uw echtscheiding of ander conflict? Kies voor een oplossing in plaats van een gevecht en zet ons vandaag nog in. Bel ons via 06-53384983 of mail naar info@wiggersmediation.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij een oplossing voor uw echtscheiding of arbeidsconflict in Apeldoorn!

Gratis kennismakingsgesprek

Neem binnen 24 uur contact met mij op:Neem binnen 24 uur contact met mij op:

© 2022 | Wiggers Mediation. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap | Disclaimer

Volg ons op Social Media